Интериорен Дизайн Варна - Адоро Дизайн

Нашата история в света на интериора.

Занимаваме се с всичко свързано с интериора още преди да завършим висшето си образование в сферата на дизайна. Работили сме години в различни фирми по различни проекти, което е допринесло за развитието на уменията и вижданията ни. Докато достигнахме до момента, в който решихме да основем Адоро Дизайн за да развиваме идеите си и да предоставим услуги на високо ниво за нашите клиенти.

Вътрешен дизайн – философия и разбиране.

Притежаваме усет към атмосферата, който съчетаваме с технически умения за да
оформим функционална и красива жизнена среда. Помагайки ви от началото на проектирането до финала на реализацията на вашият дом, офис или заведение, ние се грижим за вашето удобство и спокойствие.

Интериорен дизайн – стил и усещане.

Работата ни се опира на съвременния дизайн, в който предпочитаме да вплитаме естествени материали и нестандартни елементи. Целта ни е да постигнем не просто актуална визия, но и пространство в съзвучие със своите обитатели. Това правим за да постигнем уют и хармония и да позволим на хората да прекарат времето си пълноценно. Целта на всички ни е да постигнем живота, за който мечтаем. А дома, работното място и обществените пространства са основни фактори за това. Нека ви помогнем да постигнете мечтите си!

Поръчай интериорен дизайн

Shares