Полезен и хармоничен интериорен дизайн на детска стая

Както сме споделяли и преди, обичаме да проектираме детски стаи, защото това ни позволява да освободим въображението си за да създадем красив, полезен и хармоничен интериорен дизайн, който да радва обитателите си.

Интериор на детска стая

В този случай ви представяме интериорен проект на детска стая, част от жилище, на наши клиенти в град Варна. Клиентите ни са младо семейство с малко момиченце. Изискванията за стаята бяха да има две легла, които да не са едно над друго или изтеглящи, да има работно място, възможно най-много шкафове, два гардероба и др.

Етажерка с декоративна функция

Двете легла сме разположили на единствената стена в стаята, на която има място за тях, леглата сме разделили с етажерка, която има и декоративна функция, тя е отворена за да пропуска светлина, към дъното на стаята. Етажерката е свързана с декоративните канали за скрито осветление на окачения таван. Над и около леглата сме разположили композиция от конзолни шкафове, комбинирани с отворени ниши за декорации или книги.

Два гардероба

Проектирали сме гардеробите със скосени части, които позволяват постъпването на повече светлина, по-голям ъгъл за гледане на телевизия и по-широк проход за преминаване при влизане в стаята. Гардеробите са до тавана и са комбинирани с зоната на телевизора и работното място. Стените и тавана са бели, мебелните декори са бяло с интересен рисунък, дървесен декор и оранжево, като акцентен цвят.

Стикери за стени

Използвали сме и стикери за стени, които да създадът по жизнерадостна атмосфера и в същото време да бъдат лесно отстраними, когато омръзнат. Целта беше, да се получи свежа детска стая с много места за съхранение и възможно най-много място за игри.

Коментари

Интериорни проекти

Поръчай интериорен дизайн

Детска стая за две деца Варна
Shares