Идеен проект на помещението

Представяме ви нашият най-нов проект за интериорен дизайн на бар в град Дупница. По време на проектирането се справихме с разнообразни задачи. Помещението функционираше, като магазин, така че се наложи изцяло ново функционално преразпределение, бяха премахнати и изградени нови преградни стени, същото се отнася и за всички инсталации. Разположението на тоалетната беше променено с цел да се получат повече места за посетители.

Бутиково кафене със свежо излъчване

Обособихме място за бара, разположен централно срещу входа на заведението. Фасадата беше променена изцяло, като новата позволява проникването на повече светлина и отварянето на част от заведението към улицата с идеята да се разположат допълнителни места за по-приятно прекарване на посетителите през топлите месеци на годината. Желанието на клиентите беше да се получи „оригинално бутиково кафене със свежо излъчване“.

Използвани материали и декори

Използвахме различни материали и декори за да постигнем необходимата атмосфера за отпускане и забавление. Мебелите са проектирани специално за този интериор. За да придобие характер на визуален център на заведението сме апликирали бара с декоративни летви разположени под ъгъл и сме използвали опънат светещ винилен таван за да откроим бар зоната. Интересен акцент са нишите на плота на кафе масите запълнени с ароматно кафе и покрити със стъкло. Материалите, които сме използвали са метал, дърво, фурнирован МДФ, стъкло и др.

Дизайн на бар

До финалния вариант на бар „Кафене“ остават някои малки промени. Ще споделим с вас и окончателния проект, както и последващото развитие по него. Надяваме се представения от нас интериорен проект да ви е допаднал и ще се радваме на мнение от ваша страна. Ако се интересувате от интериорен дизайн на жилището си или на обществено пространство свържете се с нас. С пожелания за успехи и хармония.

Други изгледи от проекта

Интериорни проекти

Поръчай интериорен дизайн

Дизайн на обществен интериор – бар „Кафене“ гр. Дупница
Shares