Проект за апартамент в тухлена сграда

Представяме ви наш интериорен дизайн на апартамент в гр. Бургас. Проектирахме за клиентите си Дневна с кухня, спалня, детска стая и антре. Апартамента се намира в сравнително нова тухлена сграда.

Дневната е просторна и светла и позволи добре да се оформят отделните зони. Кухнята е голяма, като на стената са разположени вградения хладилник, мивката, миялната машина и множество шкафове за съхранение. На тази стена има комин и колона, които сме прикрили в кухненската мебел за да постигнем по-цялостно излъчване. Вложили сме и няколко декоративни ниши-етажерки. Фурната и котлоните са изнесени на отделен остров, за чиято правилна аспирация е предвиден мощен островен аспиратор. В трапезарната част е заложена голяма маса.

Светещ таван

Дивана в зоната за отдих е отделен визуално от трапезарията посредством ниска библиотечка на нивото на подлакатника, чийто плот може да се използва и за поставяне на разни неща. По стените в тази зона преминава и конзолен шкаф с малка етажерка, който се прелива в телевизионен шкаф. Стените тук сме облекли с декоративна каменна облицовка, от естествен камък. Обединяващ елемент в трите зони е тавана от ГК комбиниран със светещ таван, борд за скрито осветление и дървени летви. Помещението има много прозорци, за които сме използвали завеси.

Интериорен проект на Спалня

Дизайна на спалнята разполага с всички елементи необходими за една функционална спалня; легло с повдигащ механизъм, нощни шкафчета, малка тоалетка, скрин, гардероб с плъзгащи врати. Тези мебели сме обединили с различни светещи бордове и канали с вложена в тях ПДЧ облицовка, като декоративен елемент. В тавана от ГК сме вложили и светеща лента. Погрижили сме се и да има достатъчно етажерки и рафтове. Пред тоалетката сме проектирали подвижно огледало, едната от плъзгащите врати на гардероба също е огледало. Зад леглото има керамична облицовка наподобяваща тухлен зид боядисан в бяло. По желание на клиентите ни подовата настилка на помещението е дебел мокет, което допринася много за усещането за уют.

Обзавеждане на Детска стая

Дизайна на детската стая е в различни цветове, от останалите помещения, тук клиентите ни имаха желание да съчетаем синия цвят на окачената фасада с други подходящи цветове и декори в резултат се получи свеж и функционален интериор. Поради огромните прозорци започващи от пода и завършващи до тавана уединенито в това помещение липсваше, решихме проблема, като използвахме плътни щори тип „японска стена“

Проектиране на Антре

В антрето сме раположили плитък гардероб с плъзгащи врати и изтеглящи лостове. Използвали сме и хоризонтална система за окачване за да осигурим разнообразие от шкафове за обувки, чекмеджета, огледало, закачалки и други аксесоари. На една от стените сме използвали и декоративна каменна облицовка, която е и обединяващ елемент с дневната. В тавана от ГК сме заложили светеща лента.

Обзавеждане за антре

Интериорен дизайн на антре

Корпусна мебел за антре

Интериорни проекти

Надяваме се този наш интериорен дизайн да ви е харесал. Aко жилището ви не отговаря напълно на нуждите и изискванията ви не се колебайте да се свържете с нас.

Поръчай интериорен проект

Интериорен проект град Бургас
Tagged on:         
Shares