Интериорен дизайн на кухня

В тази статия искаме да споделим с вас един на глед „невзрачен и дребен“ интериорен проект, с който се сблъскахме преди известно време. „Дребен и невзрачен“, защото става дума за интериорен дизайн на кухня с площ само 5,61 кв. м., в която трябваше да се поместят доста уреди и да има място за съхранение на всичката кухненска посуда на домакинството.

Интериорен дизайн на кухня Варна

Интериорен дизайн на кухня Варна

Разпределение кухня

Тук решавахме сериозна пространствена задача. Уредите, които трябваше да се вградят бяха: пералня, миялна машина, фурна и хладилник. След като намерихме начин да ги наредим единственото място за съхранение в долния кухненски ред, което остана свободно, беше едно чекмедже под фурната и мястото под мивката, където допълнително трябваше да съберем кошче за отпадъци и малък бойлер. За да увеличим местата за съхранение проектирахме висок до тавана многофункционален шкаф на срещуположната стена, който да досъбере останалите вещи.

Интериорен дизайн на кухня Варна

Интериорен дизайн на кухня Варна

За по удобно преминаване през помещението и за пестене на място направихме двете врати на кухнята плъзгащи, а едната и светлопропусклива. Преди да започнем работа по интериорния проект клиента ни, каза че желае и малък барплот за хапване на крак. Така проектирахме и специфичен сгъваем барплот пред прозореца. Зад кухненския гръб остана празно пространство, което използвахме за осветена ниша за подправки и малък шкаф за хляб под нея.

Интериорен дизайн на кухня Варна

Интериорен дизайн на кухня Варна

Поради това че сградата е строена преди много години подменихме инсталациите в кухнята изцяло. За да постигнем свеж дизайн за малкото помещение използвахме светли и неангажиращи цветове и декори. Очаквайте и снимки от реализацията на интериорния проект.

Интериорен дизайн на кухня Варна

Интериорни проекти

Поръчай интериорен дизайн

Интериорен дизайн на кухня град Варна
Tagged on:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shares