Проект с изчистена линия и съвременен дизайн

Здравейте приятели, представяме ви наш малък, но приятен интериорен проект на кухня. Изготвихме този проект за младо семейство, което искаше да замени досегашната си приятна, но малка кухня с нова по-голяма и по-функционална. Предпочитанията на клиентите ни са за съвременен дизайн и изчистена линия, като същевременно имаха ясна визия за предпочитания от тях декор, което много ни допадна.

Изискванията бяха в новата кухня да се предвиди място за сушилня, микровълновата фурна да е вградена, за разлика от досегашната свободностояща и да имат максимално голям работен плот. Разработихме няколко модела на функционално разпределение на новата кухня, които обсъдихме с клиентите си и те избраха този с най-голям работен плот :), след което го визуализирахме с подходящ декор и след изготвяне на техническата документация интериора ще бъде обогатен с тази нова кухня.

Уреди и механизми в кухнята

В интерес на безпроблемната и ползотворна работа в кухнята заложихме разнообразни клапващи механизми, механизми за плавно прибиране, за чупещи врати, омекотители, пуш механизми, кошници и др. Всички заложени уреди са за вграждане, абсорбатора е за пълно вграждане, той работи над плот с двойка котлони, хладилника за вграждане е комбиниран с фризер, фурната и микровълновата са разположени една над друга в обща колона, имаме още сушилня и миялна машина.

И накрая, но не на последно място се погрижихме да внесем малко допълнителна свежест в интерирния дизайн на жилището с декоративната светеща лента и с двете декоративни ниши, които същевременно прикриват колони. Поздравяваме клиентите си, ако и вие се нуждаете от интериорен дизайн не се колебайте да се свържете с нас и да ни зададете въпроси.

Интериорни проекти

Поръчай интериорен дизайн

Интериорен дизайн на кухня
Shares