Финален вариант на интериорен проект

Интериорен дизайн на заведение

Здравейте, както обещахме ви представяме финалния вариант на интериорен проект на бар „Кафене“. Промените, които пожелаха да видят клиентите са минимални. Основната промяна в интериора е че бара в дъното с две места за сядане бе заменен с кафе маса с две седящи места, по този начин променихме съотношението между бар местата и седящите места.

Малко бутиково кафене

Обществен интериор

В идейния вариант на интериорния проект бяхме разположили девет бар места и тринадест ниски места, а в крайния вариант имаме петнадесет седящи и седем високи бар места. Промяната в местата изглежда незначителна, но при малко заведениe всяко място за клиент е от значение. С добавянето на двете ниски места увеличаваме комфорта за посетителите на заведението, което е в унисон с концепцията на клиентите ни за „Малко бутиково кафене“.

Други акценти в интериора

Малко заведение

Ще обърнем внимание и на още някои акценти, които пропуснахме при представянето на идейния проект. Интересно е оформлението с дървесна обшивка на колоните, в която има вложени черни дъски за писане с тебешир осветени от диодни ленти вложени в предвиден борд между обшивката и черната дъска. Идеята е на дъските да се изписват интересни мисли или промоции на напитки предлагани в заведенето.

Светещ таван над бар зоната

Интериор на заведение

Друг интересен елемент в интериорния дизайн на кафенето е опънатия светещ таван над бар зоната, той осигурява равномерно осветление над зоната и спомага за оформянето на бара, като визуален център на заведението. Дано интериора на това заведение ви е допаднал, може да разгледате и идейния интериорен дизайн тук. Ако имате въпроси или се нуждаете от интериорен проект не се колебайте да се свържете с нас. Поздрави и успехи!

Други изгледи от проекта

Интериорни проекти

Поръчай интериорен дизайн

Обществен интериор на заведение – бар „Кафене“ гр. Дупница
Shares