Годишен Kаталог Интериорен Дизайн DIBLA

Годишен Каталог Интериорен Дизайн DIBLA

Благодарим на DIBLA, че ни предостави чудесната възможност да станем част от тяхното издание на Годишен Каталог Интериорен Дизайн 2015.
Представихме се със снимки от реализацията на интериорен проект на апартамент в гр. Варна. Съвременно, функционално, просторно и светло жилище, в което присъства домашния уют съчетан с характерни детайли. Клиента ни харесва сивото и златистото, затова като добавка към белите стени сме използвали и сиви елементи. Самият каталог е приятно оформен и са включени подбрани проекти на интериорни дизайнери.
Снимането на интериора осъществи Александър Лазаров Фотограф Варна Очаквайте всички снимки от тази реализация на интериорен дизайн Варна.
Цялата публикация „Годишен Kаталог Интериорен Дизайн DIBLA“

Интериорен дизайн на Хотел – Пуерта Америка, Мадрид, Испания

Здравей драги читателю, добре дошъл на нашата обиколка из света на дизайна. Това е първата статия от поредица подбрани специално за теб проекти за интериорен дизайн на хотел от различни кътчета на света. Започваме с един от любимите ни хотели, който е обзаведен от световно известни интериорни дизайнери и архитекти – Пуерта Америка в столицата на Испания – Мадрид.

Хотел Пуерта Америка Мадрид Испания

Цялата публикация „Интериорен дизайн на Хотел – Пуерта Америка, Мадрид, Испания“

Скоро е Великден!

1-Pantone-easter-eggs

Скоро идва Великден, един от най-светлите християнски празници. Пожелаваме на всички да споделят много доброта и приятни моменти с близките си хора. Нека ви заредим с великденско настроение с тези весели яйца от цял свят и да ви пожелаем и вашите яйца да са със също толкова интересн „дизайн“ 🙂

Цялата публикация „Скоро е Великден!“