Интериор на ресторант

Интериорен дизайн на ресторант

АСК Италиан е свеж ресторант, който предлага автентична италианска кухня. Избрахме да ви покажем този интериорен дизайн на ресторант, защото ни допадна приветливата обстановка създадена от дизайнерите на Greig & Stephenson, както и това че съвпада със стила на Адоро Дизайн. Заложени са светли тонове, бяло и дървесен декор за създаване на уютен вътрешен дизайн. Осветеността на интериора е постигната чрез много висящи осветителни тела и скрито осветление. Цветните акценти в този интериорен проект са зелено и оранжево. За нас ще е голямо удоволствие да работим над подобен интериорен дизайн във Варна.

Цялата публикация „Интериор на ресторант“

Вътрешен дизайн на ресторант D.O.M. Сао Пауло, Бразилия

Интериорен дизай на ресторант

D.O.M. е ресторант за бразилска кухня в Сао Пауло, управляван от бразилския готвач Алекс Атала. Известен с използването на местни бразилски съставки, D.O.M. е считана за най-добрия ресторант в Южна Америка от 2006 г. насам от списание Restaurant и от 2006 г. насам e включен в списъка на S.Pellegrino за 50 най-добрите ресторанти в света. През май 2012 г. Ресторантът достигна 4-то място в престижния списък. През 2014 Атала и D.O.M. спечели наградата на Chefs Choice. Атала изследва съставките, използвани в неговия ресторант и контролира производството в различни части на Бразилия. Някои от тези съставки са: тукупи сок, риба пириаба, билката джамбу, и брашно от тапиока.

Цялата публикация „Вътрешен дизайн на ресторант D.O.M. Сао Пауло, Бразилия“

Интериорен дизайн на ресторант в Рим

Интериорен дизайн на ресторант Италия

Нашата разходка в света на интериора продължава с ресторанти в столицата на Италия. В тази статия ще ви представим три примера заз интериорен дизайн на ресторант в Рим.
Цялата публикация „Интериорен дизайн на ресторант в Рим“

Интериорен дизайн на ресторант Noma, Копенхаген

Интериорен дизайн на ресторант Нома
Noma е ресторант с две звезди Мишлен, управляван от главния готвач Рене Реджепи в Копенхаген, Дания. Името е комбинация на две датски думите „nordisk“ ( скандинавски ) и „mad“ ( храна ). Отворен през 2003, ресторантът е известен със своето преоткриване и интерпретация на скандинавска кухня. През 2010, 2011, 2012 и 2014, е класиран като най-добрия ресторант в света от списание Restaurant.
Цялата публикация „Интериорен дизайн на ресторант Noma, Копенхаген“