Защо да изполвате естествен камък във вашият интериорен дизайн

Интериорен дизайн на дневна

Стилен интериорен дизайн

Естественият камък е материал подходящ за вашият интериорен дизайн. Допринася за топлината и стилът на един дом. Ние като интериорни дизайнери предпочитаме да използваме екологични и натурални материали. Непреходен акцент е необходим ако искате вашият интериор да устои във времето. Продукт като естественият камък е един допринася за създаването на един устойчив и стилен интериорен дизайн.
Цялата публикация „Защо да изполвате естествен камък във вашият интериорен дизайн“

Интериорен дизайн на офис в апартамент

Интериорн дизайн на офис
Здравейте, днес решихме да ви представим няколко идеи за интериорен дизайн на офис. Някои от основните елементи в кабинета са работното място, шкафовете за съхранение и осветлението.
Цялата публикация „Интериорен дизайн на офис в апартамент“

Кафяв цвят за интериорен дизайн

Интериорен дизайн Варна Трапезария

Здравейте, днес продължаваме темата за избор на цветове при проектиране на интериор. Един от най-често използваните цветове в интериорен дизайн е кaфявият. Този цвят е сериозен, свързан към земята и означаващ стабилност и подкрепа.

Кафявият цвят се отнася до качество във всичко – удобен дом, физически комфорт и благополучие. Той е топъл и създава усещане за спокойствие и комфорт във вашия дом. Асоциира се със здравословни, естествени и органични продукти.

Цялата публикация „Кафяв цвят за интериорен дизайн“

Модерен интериорен дизайн

Модерен Интериорен Дизайн Апартамент Варна
Стила модерен интериорен дизайн е създаден от групата на европейските дизайнери основали училище за дизайн Баухаус в Германия през 1919. За тях философия е, че форма и функция трябва да се комбинират във всички интериорни проекти. Модерният стил дизайн е с изчистени линии и се фокусира преди всичко върху функцията и избягва прекомерните аксесоари и декоративни елементи, наблюдавани в много други стилове. Някои хора смятат модерния дизайн за твърде груб, но когато е добре планиран може да се стимулира чувството на спокойствие и простота на нашия дом.
Цялата публикация „Модерен интериорен дизайн“