English

0878 813 537
052 713 006

Интериорен дизайн на детска стая Варна
Детска стая в апартамент в град Варна

Представяме ви интериорен дизайн на една, от последните детски, които сме проектирали. Стаята е част от апартамент в град Варна. Малките обитатели на стаята ще бъдат момиче и момче на 6 и на 3 години. Подовата настилка, вратата, осветителното тяло, завесите, цвета на стените и конвектора бяха дадености, които трябваше да останат в стаята.
Изизсквания за интериорен проект

Изискванията бяха да има две ъглови легла с повдигащи механизми, голям гардероб, доста шкафове и едно учебно място. Тъй като детската стая е в панелно жилище се наложи да проектираме кухи гърбове зад леглата, за да може, от съществуващите контакти да се изведът необходимите нови ел. изводи, които да осигурят по-голямо удобство и уют.
Мебели

Интересни елементи от мебелите са бюрото, чиято форма се дължи на по-функционалното използване на наличното пространство и преградата между двете легла, която изпълнява едновремено декоративна и преградна функция.
Декоративни стикери

Използвали сме и стикери за стени, които са поставени на гърба на леглата и са лесно заменяеми. Всяко легло е с любим герой на децата.
Както сме писали и преди обичаме да се занимаваме с интериорен дизайн на детски стаи, заради разнообразните предизвикателсва и задачи, които се налага да решаваме при проектирането. Надяваме се, че и този наш интериорен проект ви е допаднал.


КоментариИнтериорни проекти

Поръчай интериорен дизайн


АДОРО ДИЗАЙН ЕООД гр. Варна 9010, ул. Зора 6 Тел. 0878 813 537