English

0878 813 537
052 713 006

Интериорен дизайн на кухня град Варна


Интериорен проект на малка кухняВ тази статия искаме да споделим с вас един на глед „невзрачен и дребен“ интериорен проект, с който се сблъскахме преди известно време. „Дребен и невзрачен“, защото става дума за интериорен дизайн на преходна кухня с площ само 5,61 кв. м., в която трябваше да се поместят доста уреди и да има място за съхранение на всичката кухненска посуда на домакинството.

Интериорен дизайн Варна Дневна

Интериорен дизайн Варна ДневнаРазпределение кухняТук решавахме сериозна пространствена задача. Уредите, които трябваше да се вградят бяха: пералня, миялна машина, фурна и хладилник. След като намерихме начин да ги наредим единственото място за съхранение в долния кухненски ред, което остана свободно, беше едно чекмедже под фурната и мястото под мивката, където допълнително трябваше да съберем кошче за отпадъци и малък бойлер. За да увеличим местата за съхранение проектирахме висок до тавана многофункционален шкаф на срещуположната стена, който да досъбере останалите вещи.

Интериорен дизайн Варна Дневна

Интериорен дизайн Варна Дневна

За по удобно преминаване през помещението и за пестене на място направихме двете врати на кухнята плъзгащи, а едната и светлопропусклива. Преди да започнем работа по интериорния проект клиента ни, каза че желае и малък барплот за хапване на крак. Така проектирахме и специфичен сгъваем барплот пред прозореца. Зад кухненския гръб остана празно пространство, което използвахме за осветена ниша за подправки и малък шкаф за хляб под нея.

Интериорен дизайн Варна Дневна

Интериорен дизайн Варна Дневна

Поради това че сградата е строена преди много години подменихме инсталациите в кухнята изцяло. За да постигнем свеж дизайн за малкото помещение използвахме светли и неангажиращи цветове и декори. Очаквайте и снимки от реализацията на интериорния проект.

Интериорен дизайн Варна ДневнаИнтериорни проекти

Поръчай интериорен дизайн


АДОРО ДИЗАЙН ЕООД гр. Варна 9010, ул. Зора 6 Тел. 0878 813 537