English

0878 813 537
052 713 006

Интериорен дизайн, проектиране на мебелиСвържете се с нас за да получите оферта!Ние се запознаваме с вашето жилище(апартамент, къща) или обществено пространство (заведение, офис) и конкретните ви нужди и идеи за него. След разговор и предоставяне на план на помещението или квадратура в рамките на 2 работни дни получавате оферта за интериорен дизайн на вашите помещения. Офертата е съобразена с квадратурата, помещенията и вашите специфични нужди и потребности. Изготвянето на подобна оферта е безплатно. Офертата съдържа цена и срок за изработка на проект за интериорен дизайн.

Уточняване на детайлите.При приемане на офертата от ваша страна се срещаме за да подпишем договор, да вземем размери и да заснемем помещенията. Обсъждаме в подробности вашите конткретни нужди и желания за изработката на вашият интериор:

Създаване на вашия интериорен проект.Започва създаване на вашият уникален интериорен дизайн. Използваме последните технолгии в компютърният свят за да ви покажем фотореалистични изображения на вашия дом или обществено пространство. Работейки над вашия проект ние впрягаме нашите умения, талант и опит за да постигнем максилно подходящ за вас вътрешен дизайн. След това се срещаме за да ви покажем проекта и да го обсъдим с цел постигане на крайната визия.

Работен проектНа базата одобреният дизайн, ние съставяме работен проект включващ подробни чертежи и описание необходими за проектиране на мебели.

Поръчай интериорен дизайн


АДОРО ДИЗАЙН ЕООД гр. Варна 9010, ул. Зора 6 Тел. 0878 813 537