English

0878 813 537
052 713 006


Интериорeн проект от Адоро Дизайн
Галерия с визуализации на проекти за интериорен дизайн на апртамент, заведение, къща или хотел.Интериорен дизайн на къща гр. Варна

Интериорен дизайн на къща гр. Варна

Проект за интериор на едноетажна къща град Варна. Просторна и светла дневна, голяма кухня, кът за четене, антре и баня.

Интериорен дизайн на къща Варна

Интериорен дизайн Бургас

Интериорен дизайн Бургас

Интериорен дизайн на апарамент в град Бургас. Проект за просторна дневна с кухня, функционална спалня, детска стая и антре.

Интериорен дизайн Бургас

Интериор дневна и кухня Варна

Интериор на Къща Траката Варна

Светъл интериорен дизайн на къща. Проект на дневна, трапезария и кухня. Елегантно, светло, топло и уютно излъчване за интериор на първи етаж на вила с естествените каменни облицовки и дървесен декор.

Интериор на къща

Интериорен дизайн на кухня Варна

Интериорен дизайн на кухня Варна

Проект за интериорен дизайн на малка преходна кухня с площ само 5,61 кв. м. в град Варна. Бял и дървесен декор със зелен акцент.

Интериорен дизайн на кухня

Интериор дневна и кухня Варна

Интериор на дневна и кухня Варна

Интериорен дизайн в бял и дървесен декор с лилав акцентен цвят на кухня в традиционен стил с таблени вратички, и дневна с изчистена и съвременна визия

Интериор на дневна и кухня

Интериорен дизайн апатамент Варна

Интериорен дизайн град Варна

Тематичен морски интериорен дизайн на апартамент 40 кв. м. в син, черен и дървесен декор. Обзавеждане на дневна с кухня, спалня, баня и антре.

Интериорен дизайн Варна

Интериорен дизайн апатамент Варна

Интериор на апартамент град Бургас

Вътрешен дизайн на тристаен апартамент 75.1 кв. м. Съвременно и функционално жилище на младо семейство с дете.

Интериор на апартамент Бургас

Интериорен дизайн апатамент Варна

Интериор на апартамент Варна

Интериорeн дизайн на апартаментът 86 кв. м. съставен от дневна с кухня, три спални всяка от които ще изпълнява различна функция, баня и тоалетна.

Интериор на апартамент Варна

Интериорен дизайн апатамент Варна

Жилищен интериор гр. Варна

Целта на проекта беше да създадем съвременно, функционално, просторно и светло жилище, в което да присъства и домашния уют, както и да има характерни детайли.

Жилищен интериор Варна

Интериорен дизайн апатамент Варна

Интериорен дизайн на детска стая Варна

Интериор на детска стая за момче и момиче. Мебели по поръчка в дървесен декор, бяло и жълто. Декоративни стикери за стени.

Детска стая Варна

Интериорен дизайн на апартамент Бургас

Уютна и комфортна домашна обстановка на обединени дневна, трапезария и кухня. Детска стая за малко момче и по-голямата му сестра

Интериорен дизайн Бургас

Интериорен дизайн детска стая Варна

Детска стaя за две деца гр. Варна

Хармоничен интериорен дизайн на детска стая с две легла, етажерка, два гардероба, тв модул и бюро. Мебелите са в бяло с интересен рисунък, дървесен декор и оранжево.

прочети повече

Интериорен проект на детска стая

Интериорен проект на детска стая в дървесен декор, зелено и оранжево.Една красива и удобна среда за развитие на малко момиченце.

прочети повече

Интериорен дизайн на спалня

Спалнята в повечето случаи е мястото, където прекарваме нощта в сън и следователно е не много голяма. В този случай имахме възможноста да изработим голямо помещение.

прочети повече

Идеен интериорен проект за фоайе на хотел

Заданието за този интериорен проект беше цялостното осъвременяване на фоайето на стар хотел, обновяването включваше и рецепцията, лоби бара и офис частта.

прочети повече

Финален вариант на бар - "Кафене" гр. Дупница

Здравейте, както обещахме ви представяме финалния вариант на интериорен проект на бар "Кафене". Промените, които пожелаха да видят клиентите са минимални.

прочети повече

Интериорен дизайн на кухня

Здравейте приятели, представяме ви наш малък, но приятен интериорен проект на кухня. Изготвихме този проект за младо семейство, което искаше да замени досегашната си приятна, но малка кухня с нова по-голяма и по-функционална.

прочети повече

Вътрешен дизайн на мезонет

Желаем да ви представим един от по-старите си проекти на интериор на мезонет за младо семейство с две малки момчета. Това трябваше да бъде типично градско жилище за семейство водещо динамичен живот.

прочети повече

Идеен проект на бар - "Кафене" гр. Дупница

Представяме ви нашият най-нов проект за интериорен дизайн на бар в град Дупница. По време на проектирането се справихме с разнообразни задачи.

прочети повече

Поръчай интериорен дизайн


АДОРО ДИЗАЙН ЕООД гр. Варна 9010, ул. Зора 6 Тел. 0878 813 537