English

0878 813 537
052 713 006


Реализация на жилищен интериор гр. Варна
Снимки от завършен проект за интериорен дизайн от Адоро Дизайн ВарнаПредставяме ви една реализация на наш интериорен дизайн, осъществена изцяло под наше ръководство. Можете да видите самия интериорен проект и да забележите, как се получава всичко, когато клиента ни възложи не само проектирането, но и реализацията.

Интериор на дневна и кухня


Дневната е просторна с хубава гледка. Тук интересни елементи са: осветлението на тавана, комбинация от елементи от гипсокартон, прахово боядисан алуминий и парчета винилен светещ опънат светещ таван. Ролята на тези елементи освен декоративна е и да осигорят равномерна осветеност с много възможни комбинации и с други осветителни тела, според нуждата от осветление или постигане на необходимата атмосфера. Заложили сме също на естествената каменна облицовка, която много допринася за усещането в помещението.
Интериорен дизайн на спалняСпалнята е нестандартна, като цяло. Не е правоъгълна, а леглото, което сме проектирали е много голямо и с обли форми навсякъде по желание на клиента ни. За разлика от всички останали спални, които проектираме в тази не сме заложили висок гардероб, има гардеробна в съседната стая. Шкафа за необходимите дрехи и аксесоари е нисък под прозореца, по този начин изпълнихме изискването спалнята да е различна от останалите помещения, много изчистена светла и просторна. И тук сме проектирали осветлението с възможност, чрез дистанционно управление да се създава различна атмосфера.


Проект на гостна-кабинетСтаята за гости и работен кабинет, е също с неправилна форма, проектирахме всичко за да усвоим по най-добрия начин пространството. Дизайна на стаята е в съзвучие с дневната. Интересен елемент е леглото, което направихме така че да може да се използва и като диван, а в случай на нужда се трансформира в по-голямо легло, което при прибиране освобождава достатъчно място в стаята. Към тази стая имаше голяма баня, която по желание на клиента ни намалихме и превърнахме в тоалетна, в чиято нова стена вградихме мивката по такъв начин, че да не пречи при влизане във вече по-малкото помещение. Допълнителното пространство, което се отвори след трансформацията на банята използвахме за да изградим функционална гардеробна.


Дизайн на антреКлиента ни, много държеше антрето, като най-представителна част на жилището да излъчва стил, чистота и простор. Сравнително големите размери на помещението, както и липсата на необходимост от гардеробна (нея я разположихме в кабинета) ни улесни в тази задача. Пода е светъл и лъскав, а на тавана има елемент от опънат светещ винилен таван, но най-характерен елемент тук е двойно светещата рамка от гипсокартон на огледалото. Покритието на рамката е златиста мазилка. Светлината от външната и част осветява и подчертава декоративната каменна облицовка на стената, светлината отвътре създава приятна атмосфера в антрето. Гардероба е с две отделения за дрехи и декоративни ниши комбинирани с чекмеджета.Луксозна баняБанята е доста голяма, интересни елементи тук са големия и много красив умивалник, дизайнерската лира, която се произвежда от българска фирма, както и уникалните декорни плочки.

Можете да разгледате, този наш проект и на страниците на DIBLA 2015 ГОДИШЕН КАТАЛОГ ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН на, благодарение на тяхната любезна покана да участваме. Не на последно място искаме да благодарим за доверието на клиента ни, за който проектирахме и изпълнихме този интериорен дизайн.
За интериорните фотографии сме благодарни на Фотограф Варна Александър Лазаров

КоментариИнтериорни проекти

Поръчай интериорен дизайн


АДОРО ДИЗАЙН ЕООД гр. Варна 9010, ул. Зора 6 Тел. 0878 813 537