English

0878 813 537
052 713 006


Реализации на интериори от Адоро ДизайнРазгледайте галерията с фотографии на реализираните интериорни проекти от Адоро Дизайн.

Реализация на жилищен интериор Варна

Жилищен интериор гр. Варна

Реализиран интериорен дизайн на апартамент в град Варна. Просторна дневна с естествена каменна облицовка, Спалня с МДФ елементи, луксозна баня и гостна-кабинет.

прочети повече
Реализация на интериорен дизайн на кухня

Малка кухня гр. Варна

Интересни елементи от дизайна на помощението са падащия пред прозореца бар за бързо хапване или кафе, заради който се наложи да стесним малко прохода към дневната и да поставим плъзгаща се врата.

прочети повече
Реализация на апартамент гр. Бургас

Апартамент гр. Бургас

По времето, когато работехме върху интериорния дизайн на жилището си бяхме поставили цел то да си остане светло и просторно и да се позволи естестествената светлина да прониква навсякъде през деня.

прочети повече
Реализиран интериорен проект на детска стая гр. Варна

Детска стая с две легла гр. Варна

Представяме ви снимки на реализиран интериорен дизайн на детска стая с две легла. Изпълнението е в дървесен декор, бял декор с лека текстура и оранжев цветен акцент.

прочети повече
Реализация на интериор на детска стая гр. Варна

Детска стая с едно легло гр. Варна

Както сме споменавали и преди винаги се радваме да правим интериорни проекти на детски стаи. Тук можете да разгледате реализацията на интериорния проект на един от любимите ни дизайни на детска стая.

прочети повечеАДОРО ДИЗАЙН ЕООД гр. Варна 9010, ул. Зора 6 Тел. 0878 813 537