English

0878 813 537
052 713 006

За Адоро Дизайн - Интериoрен и продуктов дизайнНашата история в света на интериора.Занимаваме се с всичко свързано с интериора още преди да завършим висшето си образование в сферата на дизайна. Работили сме години в различни фирми по различни проекти, което е допринесло за развитието на уменията и вижданията ни. Докато достигнахме до момента, в който решихме да основем Адоро Дизайн за да развиваме идеите си и да предоставим услуги на високо ниво за нашите клиенти.

Вътрешен дизайн - философия и разбиране.Притежаваме усет към атмосферата, който съчетаваме с технически умения за да оформим функционална и красива жизнена среда. Помагайки ви от началото на проектирането до финала на реализацията на вашият дом, офис или заведение, ние се грижим за вашето удобство и спокойствие.

Интериорен дизайн - стил и усещане.Работата ни се опира на съвременния дизайн, в който предпочитаме да вплитаме естествени материали и нестандартни елементи. Целта ни е да постигнем не просто актуална визия, но и пространство в съзвучие със своите обитатели. Това правим за да постигнем уют и хармония и да позволим на хората да прекарат времето си пълноценно. Целта на всички ни е да постигнем живота, за който мечтаем. А дома, работното място и обществените пространства са основни фактори за това. Нека ви помогнем да постигнете мечтите си!

Поръчай интериорен дизайн


АДОРО ДИЗАЙН ЕООД гр. Варна 9010, ул. Зора 6 Тел. 0878 813 537