Продуктов дизайн на маса

Представяме един от нашите нови продукти, проектиран от дизайнерите на ADORO DESIGN. Масата се състои от четири еднакви елемента от брезов шперплат с дебелина 21 мм. и плот от стъкло. Характерно за масата, е че не са използвани никакви крепежни елементи. Четирите елемента се съединяват помежду си в здрава сглобка за по-малко от минута и после остава само да се положи стъкления плот, той е от закалено 10 мм. дебело стъкло.

Дизайн на кафе маса

Тази кафе маса е проста и надеждна, сглобява се и се разглобява бързо, може лесно да бъде транспортирана от едно място на друго. Дизайна на масата въплащава в себе си идеята за изчистеност от излишни елементи и максимална функционалност, като в същото време визията не страда ни най-малко.

Дизайнер: Венци Иванов

Диаметър: 106 см. Височина 31 см.

При интерес можете да се свържете с нас и да си поръчате. Кафе маса Ромбус ще се произведе в ограничена бройка и всеки, който пожелае да я закупи, ще получи сертификат с пореден номер, указващ, че това е авторски дизайнерски продукт на Адоро Дизайн. Ще се радваме и на мнения и коментари от ваша страна.

Поръчай Маса Ромбус

Коментари

Маса Ромбус
Shares