Защо да изполвате естествен камък във вашият интериорен дизайн

Интериорен дизайн на дневна

Стилен интериорен дизайн

Естественият камък е материал подходящ за вашият интериорен дизайн. Допринася за топлината и стилът на един дом. Ние като интериорни дизайнери предпочитаме да използваме екологични и натурални материали. Непреходен акцент е необходим ако искате вашият интериор да устои във времето. Продукт като естественият камък е един допринася за създаването на един устойчив и стилен интериорен дизайн.
Цялата публикация „Защо да изполвате естествен камък във вашият интериорен дизайн“

Le Corbusier – архитект, дизайнер

Le Corbusier Архитект Дизайнер на мебели
Днес се навършват 129 от рождението на виден архитект – Le Corbusier.
Роден е на 6 октомври 1887 г. в Ла Шо дьо Фон във френскоезичния кантон Ньошател, Швейцария и става френски гражданин през 1930 г. Кариерата му обхващаше пет десетилетия. Неговите сгради са построени в цяла Европа, Индия, Северна и Южна Америка.
Цялата публикация „Le Corbusier – архитект, дизайнер“

Интериорен дизайн на офис в апартамент

Интериорн дизайн на офис
Здравейте, днес решихме да ви представим няколко идеи за интериорен дизайн на офис. Някои от основните елементи в кабинета са работното място, шкафовете за съхранение и осветлението.
Цялата публикация „Интериорен дизайн на офис в апартамент“

Кафяв цвят за интериорен дизайн

Интериорен дизайн Варна Трапезария

Здравейте, днес продължаваме темата за избор на цветове при проектиране на интериор. Един от най-често използваните цветове в интериорен дизайн е кaфявият. Този цвят е сериозен, свързан към земята и означаващ стабилност и подкрепа.

Кафявият цвят се отнася до качество във всичко – удобен дом, физически комфорт и благополучие. Той е топъл и създава усещане за спокойствие и комфорт във вашия дом. Асоциира се със здравословни, естествени и органични продукти.

Цялата публикация „Кафяв цвят за интериорен дизайн“